| Χолът, мястото в което админите се отпускат... | |
|
+3Алекс Сайръс Бони Морган Джен Джейсън 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Бони Морган
Брой мнения : 151 Join date : 22.04.2011
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 4:43 am | |
| -Навита съм-целунах го по бузата -Хъм Алекс може ли да те питам един личен въпрос-малко ме беше срам,но реших,че искам да знам отговора на този въпрос.Не смеех да задам въпроса преди да се съгласи да му го задам и да ми отговори.Но мисля,че от сега знаех отговора. | |
|
| |
Алекс Сайръс
Брой мнения : 140 Join date : 23.04.2011
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 4:46 am | |
| - Разбира се - казах и целунах Бони по бузата. Любопитно ми беше да чуя въпроса..но ако е прекалено неудобен..не знам какво ще правя. | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 4:48 am | |
| Супер..сам ме е да го задам.Усетих,че се изчервявам..и преди съм питала такива неща..или по-точно сама ги научавах -Правил ли си го досега-излезна през устата ми преди да се усетя..ах тази моя голяма уста.Бела се надигна и го погледа..все едно и тя чакаше отговора му. | |
|
| |
Алекс Сайръс
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 4:53 am | |
| Ъъ..що за въпрос. Вече се притесних. - Да..- отговорих притеснен. Не очаквах такъв въпрос.. - Ъм..няма как да не те попитам същото..Е? | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 4:58 am | |
| -Да-казах и се сетих за бившия си..за това нещасно...направо ме заболя при мисълта.Алекс ме изгледа притеснено и аз побързах да му се усмихна.Мъничето отново легна..сякаш спокойно,че и двамата сме го правили.Какво кученце само. | |
|
| |
Алекс Сайръс
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:06 am | |
| - Защо се натъжи? - попитах Бони и я целунах по бузата. Тя ми стори нервна, може би я наведоха стари спомени. Бела май също усети нещо, защото отново се надигна. Всякаш разбираше всяка наша дума.. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
Брой мнения : 563 Join date : 22.04.2011
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:09 am | |
| Влязох в хола с Роки... Хех какъв късмет, тогава Алекс и Бони се целуваха... - Нали не прекъсвам? - но преди да отговорят отидох и седнах между тях за да видя реакцията им... - Знаете ли? Готвех се да ви заключа накъде докато не се саберете но виждам че не е нужно... - казах отново и забелязах че Роки си играеше с кученцето на Алекс и Бони... - Какъв сладур... Как се казва? | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:15 am | |
| -Не ..нищо ми няма..може да ти кажа когато останем на саме..не искам всички да знят.Нищо лично Джен,но ако държиш ще ти кажа и на теб-усмихнах се мило -Иначе това е Бела.Хей Роки здравей-казах на кученцето на Джен.Тя се натърти междо нас.Бела остана в скута на Алекс.Двамата си допадаха доста..като баща и дъщеря засмях се на ум и погледа ми обиколи всички в стаята. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:19 am | |
| - Хей ще се разсърдя! Защо като влязох замлъкнахте? Ако ви преча чак толкова много се махам! - казах обидено. Мислех че ме смятат... О нямаше значение. Взех си Роки и побягнах към стаята си... | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:22 am | |
| -Не..Джен нямах предвид това!Уф..Алекс дай ми телефона си-той веднага ми го даде и написах един смс на Джен да слезне веднага.Не ми беше приятно да разкажа това,но явно ще се наложи. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:27 am | |
| Слязохме отново в хола с Роки... - Какво искаш - казах сърдито | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:41 am | |
| -Нали се чудеше защо млъкнахме..та преди ти да дойдеш говорехме за секс..и неисках да казвам тук..за това,че..моя бивш ме изнасилваше.Мислех да го кажа само на Алекс..тъйкато досат хора се отказах да са ми приятели зарди това-натъжих се. -И неисках да изгубя и теб.Разбираш ли?Най-добрите ми приятели се отдеглиха от мен..само защото онзи простак ме изнасилваше..и то защото имаш опасност и да съм бремена от него..родите ми не ми обърнаха внимание на нищо..и сега неисках да изгубя и вас зареди това нещо..на Алекс щях да кажа тъйкато ходим и..просто..с една дума ..неисках да те изгубя като приятелка Джен.-замалко щях да заплача.Едва здържах сълзите си.
Последната промяна е направена от Бони Морган на Съб Апр 30, 2011 5:44 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:44 am | |
| - О Бони! - казах и я прегърнах силно. Но бързо я оставих и попитах: - Каде е сега този негодник? Ще го накарам да си плати! Кажи каде е! | |
|
| |
Алекс Сайръс
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:49 am | |
| - О, Бони..Съжалявам.. - казах и избутах Джен от нея за, да я прегърна. - Бони..ще те попитам нещо..и съжалявам за въпроса, но щом се е държал така с теб защо въобще си била с него? - преди да се усетя думите излязоха от устата ми. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 5:51 am | |
| - Алекс! Знаеш ли какво е за една жена да я...Да я... Бони кажи каде се намира този глупак и името му! - се развиках. | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:07 am | |
| -Отначало не беше такъв-казах тихо -Но после..когато искаше да го правим..бях се навила,но в посмедния момент се отказах и той..ме изнасили..заплаши ме,че ако скусам с него ще направи живота ми ад.Не го отрязах и той постояно ме изнасилваше.Когато го заеязах се пусна слух,че спя с всеки срещнат и така..доста момчета от училището ми ме хващаха и ме целувха по коридорите..за тях бях стала просто едва ефтина кучка.Дори след като го отрязах той продължи да ме изнасилва.Доста от приятелите ми както казах ме изоставиха..истински и фалшиви..и аз горе долл движех сама.Той постояно ме намеришае където и да се бях скрила в училището или коато се прибирах.Дори незнам ка квлизаше у нас..-накрая сълзите ми потекоха.Мамак му! | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:14 am | |
| - Бони успокой се и ми кажи каде се намира сега. Искам и името му. Ще си плати. Никога повече няма да те закача. Само ми кажи това което те помолих - и казах мило и я прегърнах отново | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:21 am | |
| -От Лондон е..на 19 и се казва Еди...Едоард-казах и щом произнесох това име нещо в мен изтръпна. -Не прави глупости Джен..той е опасен и е идиот.-погледнах Алекс,но той избягваше погледа ми.Той паке неискаше да ме поглежда..супер.Бела изкимтя и се размърда.Дойде до мен и аз я погалих. -Алекс-казах тихо. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:26 am | |
| - Кой ти е казал че ще го правя аз? - и се усмихнах, взех си телефона и се обадих на баща ми: "Ало татко може ли да те помоля нещо? Искам да натриеш носа на един глупак. Не не ми е направил нищо на мен но е направил на приятелката ми. Да. Казва се Едуард и е от Лондон. Искам да го заболи много. Благодаря ти татко. Обади се когато свършиш. И аз те целувам чао!" - Готово. Докато аз съм жива никои никога повече няма да те докосне! | |
|
| |
Алекс Сайръс
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:54 am | |
| - Не е нужно да ми крещиш!!- Се развиках на Джен и прегърнах Бони. - Успокой се, това никога повече няма да се случи! - казах и я целунах. | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:59 am | |
| -Моля ви не се карайте-изхлиптях и още няколко сълзи се стекоха от очите ми. -Моля ви-повторих.Огледах ги.Междо тях прехвърчаха изкри.Кучетата бяха замръзнали на място като по заповед -Алекс,Джен..нали няма да ме изоставите..зареди това-попитах ги аз докато местих поглед от Алекс на Джен и от Джен на Алекс. -И се надявам..ако не ме изоставите чуствата ви към мен да не се променят. | |
|
| |
Джен Джейсън Admin
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 6:59 am | |
| - Не съм ти крещяла просто ти казах че не е приятно да задаваш такива въпроси - този път му изкрещях. Взех си Роки и излязох да се разсея...Но преди да изляза се обърнах и казах: - Бони аз никога няма да те изоставя... | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 7:10 am | |
| -Благодаря Джен-казах тихо и тя излезна.Сгуших се в Алекс,а Бела беше легнала в другия край на дивана.Алекс ме притисна към себеси.Седнах в него и се свих.Неисках да се пускам и неисках да мърдам.Малката явно изревнува тъйкато доста си обичаше Алекс.Веднага дойде и се настани в него до мен.Милия не му завиждах.Двете кучешки муцунки се бяха свили върхо него. | |
|
| |
Алекс Сайръс
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 7:37 am | |
| Бони и Бела седяха в мен. Прегърнах Бони, а Бела започна да лае, а след това скочи върху лицето ми и започна да го облизва. Станах от дивана и отидох в банята да се измия. След това отново дойдох в хола, настаних се до Бони и я целунах. - Обичам те! | |
|
| |
Бони Морган
| Заглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат... Съб Апр 30, 2011 7:43 am | |
| Той ми каза,че ме обича. -И аз теб-изрекох и го целунах.Бела почна да лае и отново скочи към Алекс и почна да го ближе по ръката -Хей миличка..той е мой.Запомни това-казах на кученцето,а то ме излгеда с поглед който говореше "Забрави.Мой си е".Леко се засмях и се сгуших в Алекс. | |
|
| |
| Χолът, мястото в което админите се отпускат... | |
|