Paris - RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paris - RPG

Добре дошли в Париж!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Latest topics
» Къщата на Николас Пейн
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeЧет Окт 06, 2011 3:29 am by Николас Пейн

» Тук записвате работещите си герои
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 1:05 am by Франческа Дю Бери

» Къщата на Джесика Уд
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeПет Юли 08, 2011 1:44 am by Николас Пейн

» Бар "Mirage"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 2:25 am by Джесика Уд

» Бар "History"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 10:10 am by Вероника Уолдорф

» Студио за татуировки
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 1:59 pm by Николас Пейн

» Парка с дърветата
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 2:06 pm by Джесика Уд

» Магазин H&M
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeЧет Юни 16, 2011 1:23 pm by Джесика Уд

» Магазин "Bershka"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:35 pm by Джесика Уд

Нашите приятели
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 3399854d Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 2378429t Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 3393505g Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 3229252Q Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 3429734T Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Wienrpg Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Ea58ec93058a4818

Χолът, мястото в което админите се отпускат...

Go down 
+3
Алекс Сайръс
Бони Морган
Джен Джейсън
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

Брой мнения : 140

Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 6:17 am

- Как можа? - Разкрещях се на Джес, отидох до нея и й ударих един шамар.
- Ще го запомниш госпожичке, а сега се умитай от къщата! - Разкрещях се и я гледах злобно по насинените очи. Това, че Джен и Джес са се сбили или по-точно Джен наби Джес не означава, че трябва и друг да си пати.
Върнете се в началото Go down
Джесика Уд

Джесика Уд

Брой мнения : 451

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 6:25 am

-Престанете с мелодрамите, моля ви.-изправих се бавно и ги погледнах надменно.Вкарваха се в твърде големи филми.А й този шамар ми дойде в повече.Май и той си го търсеше, но сега имах "малък" проблем.ако тя умреше щеше да ми създаде повече проблеми отколкото на тях.Та те се познават едва от скоро.
-Някой да ми донесе сламка, химикал или нещо подобно!-заповядах аз.-Веднага!трябва да я накарам да диша.
Бутнах Алекс от пътя си и отново се приближих до Бони.По дяволите тази линейка трябваше да дойде по-скоро или щеше да се наложи да... действам и да се молят да започне да диша, защото в противен случай,...аз щях да го отнеса!
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

Брой мнения : 563

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 6:31 am

- Махай се от нея! - казах ядосано и бутнах Джес настрана. После се приближих до Бони и й направих един специялен трик който бях научила. Тя започна пак да диша! Не се съвзе но поне ми стигаше че диша!
- Ти госпожечке ще отидеш в полицията след като излиезеш от болницата! - заплаших Джес.
- Бъди сигурна че няма да ти се размине и се пази!
https://paris-rpg.forumgreek.com
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 6:43 am

Отново се изправих, щом не искат помощта ми, тогава няма да я предлагам втори път.Затърсих с очи чантата си, беше на пода, наведох се и я вдигнах.
-Пиле, с теб не сме свършили, чу ли?-обърнах се към Джен.После погледнах и Алекс и се приближих към него.
-А ти, другия път мисли преди да ме удариш, разбра ли?!-изкрещях в лицето му.-не искаш и ти като гаджето ти да легнеш долу, нали?
Алекс ме ядоса, но след това с Бони май не ми трябваха повече проблеми.Тръгнах към вратата, но когато докоснах бравата нещо в мен ме накара да се обърна и да ударя Алекс.забравих за счупената ръка и го ударих с нея, но когато усетих болката бързо си припомних.
-Стой далеч от мен!Поне ти!-отново изсъсках и го загледах злобно, все едно бях готова за втори рунд.Но не бях толкова сигурна, ръката пак се обади, а и все пак той беше момче и най-вече не бе изморен като мен.Не ми трябваше да се сбивам и с него, но както ги бях почнала всичките.Сякаж исках да ги пробвам, нещо като пробно кръгче с новата кола.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 6:47 am

- Какво направи току що? - я попитах и я бутнах на земята.
Почнах да я ритам с всичка сила. Тя не спря да вика от болка. Но си го заслужаваше. Щеше да си плати. Удрях я все по силно и по силно. Исках да я довърша. Не ме интересуваше нищо...
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 7:04 am

Отново се бях озовала на земята и Джен над мен.Това момиче не се отказваше, но този път нямаше да бъда толкова нежна.Изправих се, но по-бързо от преди.Удрих я с юмрук и тя се отдалечи от мен.Ритнах я и тя падна на колене.След това се засилих няколко метра и влязох в ребрата й с колене.Чу се пукане и странна болка се изписа на лицето й.Това много ми хареса и се приготвих за още един удар, но когато се отдалечих за да набера скорост, Алекс ме хвана.Май не искаше да продължа, но аз не бях на същото мнение.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

Брой мнения : 140

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 7:18 am

Джес удари Джен с юмрук, след това я ритна, а Джен падна на колене. След това я ритна по ребрата. Чу се ужасяващо пукане и явно Джес не мислеше да спира скоро, приготви се за още един удар, но аз я хванах. След малко Джен припадна.
- За каква се мислиш? Остави съквартирантките ми на мира или здравата ще си изпатиш. - Казах и почнах да и извивам счупените ръце а тя умираше от болка. Така й се пада.
- Ще риташ в ребрата а, ще душиш? - Казах и я хванах с ръцете за гушата, а с коляното я ритах в ребрата. Не, не исках да я убивам, само да й дам урок. Когато лицето й посиня я пуснах.
- Сега си върви от тук и никога повече не идвай, а колкото до това..обещавам ти, че ще влезеш в затвора. - Казах и я блъснах към вратата.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 7:30 am

Алекс започна да ме бие, а на мен това не ми допадаше особено.Е, позицията ми не бе от най-добрите, но нямаше да му се дам.Това, че е момче въобще не му даваше привилегии.Бях се била с толкова момчета, по-големи и по-малки от мен, но често губеха така, че не мислех да се предам лесно.
Той ме избута към вратата и ми изкрещя да си ходя.
-Хей, какво си мислиш, че правиш?!-изкрещях дрезгаво аз.По дяволите пак ли ръката ми?!не ме беше боляло толкова от години, а аз честичко се сбивам с някой.
Подпрях се на стола с който по-рано ударих Джен и отново го използвах.Ударих Алекс в главата и му потече малко кръв, но това не ми бе достатъчно.нямаше да му позволя да ме удря без да си отмъстя.Сега направо побеснях.Ударих го още веднъж и още веднъж и...накрая разбрах, че той е на земята, а аз вече не можех да се държа на крака.Чух сирените на линейка и усетих как погледа ми се замъглява.Накрая не издържах и се струполих на земята близо до Джен.
Ема Девал

Ема Девал

Брой мнения : 85

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 7:39 am

Влязох в хола под виковете на сирените.Щом зърнах гледката изпуснах куфарите.Какво по дяволите?????Имаше две момичета на пода окървавени и на места имаеш кръв и разхвърлени столове.Изведнъж зад мен се чуха гласове.Обърнах се и зърнах линеката.Те дойдоха и започнах да ме разпитват:
- Какво стана? - попита ме един мъж , който даваше нареждания на другите.Те качиха потърпевшите на носилки и ги занесоха в колата.
- Не знам господине, преди малко дойдох и ги заварих така.Дори още не ги познавам - отговорих леко уплашено.Амаче подарък за добре дошъл.Мъжът кимна разбиращо и се върна при колегите си.Линейката потегли.Останах сама на сред хола без да мърдам от мястотто си, потесена от случилото се преди малко...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

Брой мнения : 93

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 8:45 am

Предърпах куфара в хола.Тук всичко беше огромно и толкова хубаво. Свалих си слушалките от ушите а от там се чуваше шума на китари и барабани. Огледах се наоколо голям телевизор. Брех...явно тук щях наистина да се почуствам като у дома си. Усмихнах се и оставих куфара в страни на вратата. Просто щях да си почина малко. Седнах на дивана и изключих MP3та. Въздъхнах и се отпуснах.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 8:53 am

Слязох тичайки по стълбите.Лелел как се преитеснявах като бях сама.Вече бях в хола , когато зърнах едно момче да седи на дивана.Най-накрая не бях сама.Съдейки по куфарите беше дошъл преди малко.
- Здрасти - поздравих ги и се приближих дои дивана. - Аз съм Ема - протегнах ръка, за да се здрависаме.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 8:55 am

На врата се пяви едно момиче. Тя се представи ми подаде ръка,за да се здрависаме.
- Здрасти. - изправих се и подадох дясната си ръка. - Аз съм Ашърт,но можеш да ми викаш Аш. - усмихнах и се.
- Е ти от кога си тук? - попитах аз и седнах на дивана.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:01 am

Беше висок и много симпатичен.
- Ами от преди 20мин. - усмихнах се и пуснах топлата му ръка. - Да ти кажа доста добре ме посрещнаха другите - изпоприпадали и окървавени на пода - засмях се.
- Засякох линейката.Сега другите са в болницата и да ти кажа честно въобще не ги познавам.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:03 am

- Леле добре че не съм пристигна по рано. Не бих желал да се ужася още от първия ми ден. - засмях се и се отпуснах на дивана.
- Хайде седни не стой права.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:08 am

Късметлия.Седнах до него на дивана.
- Е Аш , кажи ми нещо за себе си .Все пак ще живеем в една къща. - усмихнах му се и го погледнах в очите.Очи , в които можеш да потънеш.Толкова дълбоки и загадъчни.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:11 am

-Хм...родом съм от Финландия. Семейстовот ми не може да се нарече богато,нито бедно. Имал съм щастливо и забавно детство пълно с много приятели. - почнах да дрънкам сякаш бях на изпит. Леле защо се доверявах на хора които ги познавам едва от 1 минута,но какво пък нали все пак ще живея с нея.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:12 am

Влязохме в хола с Бони и Алекс. Там бяха едно момче и едно момиче. Писна ми да седя на тъпата количка. Бях добре чуствах го. А и ислезванията показаха че ми няма нищо. Станах от количката и се исправих на крака. Бони тръгна да ме кара да сядам пак но аз й казах:
- Остави ме добре съм. Не виждаш ли че имаме нови секвартиранти? Здравейте приятно ми е аз съм Джен - им се усмихнах и се приближих до тях...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:14 am

В хола влезе момиче на количка.Ха..явно това бяха прибитите. Усмихнах се.
- Здрасти. - помахах аз като първия идиот. - Сигурна ли си че си добре? - повдигнах вежда и я погледнах все така усмихнат.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:17 am

- Абе хора добре съм оставете ме на мира. - му викнах ядосано. Та за какъв се мислеше? Да не бях инвалид?
- И те уверявам че ако не бях добре щях да си седя мирно - почнах да му викам още по силно и ядосано!
Бони Морган

Бони Морган

Брой мнения : 151

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:18 am

-Джен не се прави на герой седни.Незнам какв ое ставало,но като те гледам не е било добро.Може да ми разкажеш.Седнала!-казах,а след това погледнах новите съквартиранти.
-Ъ здравейте.Аз съм Бони-помахах.
-Не е много хубаво да ги посрещаме..като сме пребити-прошепнах на Джен и се засмях.Обърнах се към Алекс,а той избегна погледа ми.
-Ми добре така да бъде-казах му и скръстих ръце междо гърдите си.Изведнъж нещо ме сви.Сякаш белите ми дробове не можеха да приемат въздуха.Имах чуство,че се задушавам.Почвах да се опитва мда поемам въздух и накрая успях.
-Имам нужда да седна-избъбрх и седнах на еидн от столовете.
-Ъ нали нямате против?-попитах момчето и момичето които ме зяпаха все едно съм паднаа от Марс,но не ги виня.Имах пръсти около врата си и какво ли още не.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:19 am

- Финландец значи - много интересно. -Предполагам е красива държава.Ще ми разкажеш ли малко за нея. - погледнах го любопитно.
Никога не бях ходила тама , както му бях казаал , и наистина разпали любопитството ми.Изглеждаше свестен тип и като се загледах в чертите на лицето му определено си личеше , че не е оттук.В този момент се чуха виков еи се появихя онези пребитите.
- Ъ здравейте - казах.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:21 am

- Бони 1000 пъти ти казах че съм добре! А и не съм инвалид. Няма да стоя в проклетата количка! Предпочитам да седна на дивана! - се развиках и на Бони. След това седнах на дивана и си пуснах телевизора...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:23 am

- Хм...мисля че ти сама трябва да я видиш с очите си. - усмихнах и се.
- Здравейте, няма проблем сядай. Между другото аз съм Ашърт. - казах на всички останали които вкязоха в хола. Леле ама те наистина са се били.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:25 am

Усмиханх се на Аш след отговора му.Това дали беше покана ?Хм, едва ли.
- Аз пък съм Ема - казах на току що влезлите.Оправих си шапката и изчаках да видя какво ще се случи.Явно щеше да има шоу...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 3 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:28 am

- Хей аз ще си оставя куфара в стаята ако искаш после можем да идем някъде да пием по нещо. Ако искаш ме чакай в градината отпред. - казах аз на Ема. Това момиче ми харесваше и исках да я опозная.
- Ако и вие искате елате аз няма да имам нищо против. - усмихнах се и тръгнах да си взимам куфара които все още седеше мирно до вратата.

Χолът, мястото в което админите се отпускат...
Върнете се в началото 
Страница 3 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Тук админите записват героите си

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Paris - RPG :: Къщи :: Вилата-
Идете на: