Paris - RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paris - RPG

Добре дошли в Париж!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Latest topics
» Къщата на Николас Пейн
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeЧет Окт 06, 2011 3:29 am by Николас Пейн

» Тук записвате работещите си герои
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 1:05 am by Франческа Дю Бери

» Къщата на Джесика Уд
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeПет Юли 08, 2011 1:44 am by Николас Пейн

» Бар "Mirage"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 2:25 am by Джесика Уд

» Бар "History"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 10:10 am by Вероника Уолдорф

» Студио за татуировки
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 1:59 pm by Николас Пейн

» Парка с дърветата
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 2:06 pm by Джесика Уд

» Магазин H&M
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 16, 2011 1:23 pm by Джесика Уд

» Магазин "Bershka"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:35 pm by Джесика Уд

Нашите приятели
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 3399854d Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 2378429t Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 3393505g Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 3229252Q Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 3429734T Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Wienrpg Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Ea58ec93058a4818

Χолът, мястото в което админите се отпускат...

Go down 
+3
Алекс Сайръс
Бони Морган
Джен Джейсън
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

Брой мнения : 140

Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 7:55 am

- Бела, стига си ме лигавила! - казах и се засмях.
- Бони, искаш ли да излезем някъде ..- казах и я погледнах, докато Бела ме ръфаше.
Върнете се в началото Go down
Бони Морган

Бони Морган

Брой мнения : 151

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:06 am

-Добре,но къде?-станах от Алекс и се протегнах.Бела използва това за да легне изцяло върхо него.Той я премести и стана и ме гушна.Малкта излая и скочи от дивата и почна да се лигави и да се пречка в кракта му.
-Хей-казах аз.
-Тя доста ъе харесва.Да не ме замениш-изкисках се леко,но на Бела май това не и хареса.
Ема Девал

Ема Девал

Брой мнения : 85

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:07 am

Стигнахме във вилата и както в магазина , така и тук му отворих вратат а.Аш мина и аз след него затворих варатата на вилата.Джек любопитно се оглеждаше и нетърпеливо махаше с крачета.Искаше да обиколи хола.Пуснах го и отидох при Аш .Той беше пуснал торбите на земята и гледаше Джак , а после и мен.Целунах го и осъзнах , че някой ни гледа.Обърнах се към дивана , където беха Алекс и Бони.
- Ъ , здравейте.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

Брой мнения : 563

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:13 am

Реших да се прибера пак. Като влязах в хола видях всички там...
- Ъм извенете ще се кача в стаята си за да не ви притеснявам... - казах и изтичах към стаята си...
https://paris-rpg.forumgreek.com
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

Брой мнения : 93

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:15 am

Оставих торбата в хола или може да се каже че я зарязах.Просто по-късно щях да се я взема. Седнах на дивана и мълчеливо галех Джак.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:17 am

- Здравейте? - казах и се усмихнах.
- Бони..знам един бар близо до тук..искаш ли да идем.. - казах и се усмихнах, а Бела изръмжа.
- Да, Бела, без дълги езици - казах и се засмях!
- Нека оставим влюбените да правят..ъм..каквото правят - засмях се.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:19 am

- Хей, хей защо така се изпарявате? Я стойте тук не ни пречите пък и кучетата като гледам започнаха да набират общ език.- засмях се и посочих кучетата които се гледаха очи в очи и се душеха.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:22 am

-Хех..нека да ви осатвим на саме.-усмихнах се
-А пък..кучетаят осатвете ги да си играят,но да знаете,че Бела ако си хареса нещо.Нейно е-сложих ръкана бузата на Алекс и го целунах.
-Хайде чао.Нали може да се грижите за нея за малко-неизкачах отговора им и задърпах Алекс към вратата.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:26 am

- Разбира се .Чао - помахах им , но те вече бяха излязли.Леле какво има ставаше на всички?Щом ни видеха веднага ни оставяха насаме.Лично аз нямах нищо против , защото ще съм с Аш , но все пак беше странно.Приближих се към Аш и го целунах.
- Сег акакво ще правим? - останах близо до него като го прегърнах.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:29 am

Гушнах я и се притиснах по-близо до нея като не свалях очи от кучетата.
- Незнам. Какво ти се прави? - попитах и отместих поглед от кучетата на нея. Усмихнах се.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:39 am

Погледна ме и потънах в лешниковите му очи .Притиснах се по -плътно до него и започнха да го целувам страстно , но после се отдръпнах.Какво ми ставаше?
- Извинявай - казах му.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 8:41 am

Засмях се.
- Няма проблем, на мен ми харесваше. - казах закачливо аз и я предърпах по-близо до себеси нищо че повече от това не можеше.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 9:21 am

Той ме придърпа колкото се може по-близо до себе си и започнахме да се целуваме страстно, но това не беше достатъчно - исках още.Усещах топли и студени вълни по цялото си тяло.Аш продължаваше да ме целува ,но освен устните ми а и врата ми.Прокарах ръка под тениската ми като досконах голата му кожа.Той вместо да се отдръпне свали сакенцето ми.Една разумна част от мен ми казваше , че това не е редно , но не я послушах , а продължавах все така да целувам Аш като захвърлих шапката си настани.Осъзнавайки , че сме в хола спрях за момент и му прошепнах с усмивка:
- Не тук.
Той ми също ми се усмихна и ме хвана за ръката като ме поведе в стаята си...
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 10:33 am

Влязохме в хола, седнахме на дивана. Започнах да заспивам, имах нужда от сън..явно.
- Аз ще си лягам.. - казах на Бони и станах от дивана. Целунах я и се запътих към стаята си. За малко да падна по стълбите, тъй като залитах.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 10:35 am

Милия Алекс.Беше се напил.Какво да го правя.Той реши да си легне и ме целуна.Едва не се преби по стълбите.Бела дотича от кухнята.
-Здравей момичето ми-казах и я погалих
-Нашето татенце се е напил-гушнах я.
-Да минем ли през стаята му.Не..да го оставим на поспи-тя май се асърди като отказах на минем през стаята му.Качих се в моята.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeВто Май 03, 2011 12:18 am

С Алекс поехме към вилата която беше на близо.Прекосихме големия двор и той ми отвори вратата.Щом влезнахме сложих ръце на врата му и го целунах.Той отвъурна на целувката ми,а след това махан каишката на Бела.Тя се затича към края на хола,а после спря и се затича към другия край.Засмях се.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСря Май 04, 2011 5:06 am

С Бони се прибрахме във вилата. Бяхме сами..май. Седнахме на дивана. Отново само се гледахме. Приближих се още до нея, започнах да я целувам. Целувките ни ставаха все по-страстни и по-страстни. Бони полегна и ме дръпна към себе си. Легнах върху нея и продължавах да я целувам. Свалих си суйтчера в движение. Един глас ми прошепваше, че това е хола и не е място за секс, а друг.."тя е толкова секси". Дано не влезе някой.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСря Май 04, 2011 5:11 am

Алекс и аз се целувахме толкова страстно.Той свали суичара си докато беше легнал върхо мен на дивана.Свали и моя след минута.Ръката му се плъзна под плузата ми и се плъзна по края на сутиена ми,а после и нежно по гърдите ми.Истенах от удоволствие и Алекс го забеляза.Почна да ме целува по врата.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeСря Май 04, 2011 5:31 am

След минута свалих и нейния суйтчер. Започнах да галя голата й плът, явно й беше приятно. Започнах да я целувам по врата. И все пак това е хола..тук е пренаселено, ами ако някой дойде и ни види..
- Май е по добре да отидем в стаята ми. - бавно отлепих устни от врата й и казах. Станах от нея, хванах я за ръка и я задърпах в стаята си.
Майкъл Стюарт

Майкъл Стюарт

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeПет Май 06, 2011 10:48 am

Изпратих Джен до вилата.Влезнахме в хола.Не мислех да се задържам тук след това което и причиних.Исках да знам,че се е прибрала и е добре
-Е аз ще тръгвам-казах.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeПет Май 06, 2011 10:51 am

- Добре, лека нощ - изпратих го до вратата:
- Чао - казах и затворих вратата след себе си. После тръгнах към стаята си....
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 2:12 am

Влязох във вилата. За щастие нямаше никoй. Роки щом чу вратата веднага дойде да ме посрещне.
- Хей Роки, как си? Хайде да отидем да ти вземем нещата - казах и му се усмихнах. Той ме успокояваше някак си... След 10,20 минути вече бях излязла от вилата...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:29 pm

Седнах на дивана и сложих една от тъборетките на краката си. Включих телевизора и сложих кърпата с ледчетата на окото ми. Прещраках каналите и накрая се спрях на нещо интересно. Отпуснах се и се загледах в екрана на телевизора с едно око. Боже...сега вече разбирам какво им е на тези дето не виждат с едното око.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:33 pm

Влязох в хола и видях Аш да седи на дивана с едно насинено око.
- Аш? Добре ли си? - попитах, оставих си куфарите на земята и се приближих до него
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 6 Icon_minitimeВто Май 10, 2011 11:36 pm

- Да, добре съм. Всъщност не много,но съм добре. - усмихнах се тъжно. Ако не ме болеше толкова много сигурно щях да се засмея. Погледнах кърпата а тя вече беше цялата прогизнала.Летчетата се бяха стопили а мен все още не ми беше минало.
- Какви са тези куфари. Отиваш ли някъде?- погледнах куфарите а после нея с едното си око

Χолът, мястото в което админите се отпускат...
Върнете се в началото 
Страница 6 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Тук админите записват героите си

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Paris - RPG :: Къщи :: Вилата-
Идете на: