Paris - RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paris - RPG

Добре дошли в Париж!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Latest topics
» Къщата на Николас Пейн
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Окт 06, 2011 3:29 am by Николас Пейн

» Тук записвате работещите си герои
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 1:05 am by Франческа Дю Бери

» Къщата на Джесика Уд
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeПет Юли 08, 2011 1:44 am by Николас Пейн

» Бар "Mirage"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 2:25 am by Джесика Уд

» Бар "History"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 10:10 am by Вероника Уолдорф

» Студио за татуировки
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 1:59 pm by Николас Пейн

» Парка с дърветата
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 2:06 pm by Джесика Уд

» Магазин H&M
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Юни 16, 2011 1:23 pm by Джесика Уд

» Магазин "Bershka"
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:35 pm by Джесика Уд

Нашите приятели
Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 3399854d Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 2378429t Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 3393505g Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 3229252Q Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 3429734T Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Wienrpg Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Ea58ec93058a4818

Χолът, мястото в което админите се отпускат...

Go down 
+3
Алекс Сайръс
Бони Морган
Джен Джейсън
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Бони Морган

Бони Морган

Брой мнения : 151

Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:29 am

-Аштър значи..предполагам,че накратко е Аш?-подметнах и го погледнах.
-Иначе хубаво име.Както казах аз съм Бони-усмихнах се.Забелязах,че гледа белезите по врата ми.Супер!
-Ъъ става ли да не гледаш белезите по врата ми-подметнах мило.Не ми беше приятно да ги гледа.А и не ми беше приятно Джес да ми ги направи,но кой ли я пита.
-Здравей Ема-казах мило и се наклоних така,че да я видя.След малко се понамесих по-близо до Джен на дивана.
-Хей добре ли си.Ъъ видях,че Джес беше доста попребита.Добре си се справила.Мерси-прегърнах я.
Върнете се в началото Go down
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

Брой мнения : 563

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:30 am

- Понеже съм сигурна че ни мислите за "пребитите" да ви обясня:Вчера дойдахме аз, Бони и Алекс. Таа те се влюбиха от пръв поглед само че още не си го признават, и после аз реших да си тръгна... Алекс тръгна да ме спре и Бони остана сама в къщата. На летището Алекс получи СМС от Бони и двамата тръгнахме насам. Като дойдахме що да видим? Едно лудо момиче хванало за гушата Бони. Като ни видя я остави и Бони припадна. После почнах да се бия с нея и тя ме удари в ребрата. След това помня че като се събудих бях в полница... Та на кратко това. - Бони ме прегърна

- Благодаря - й прошепнах

Последната промяна е направена от Джен Джейсън на Сря Апр 27, 2011 9:33 am; мнението е било променяно общо 1 път
https://paris-rpg.forumgreek.com
Ема Девал

Ема Девал

Брой мнения : 85

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:32 am

- Ще бъде супер - отговорих на поканата на Аш. - Ще те чакам.
Погледнах другите.Изслушах ги и възкликнах:
- Ама че история .Като се прибрах се засякох с линейката , която ви изнасяше.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

Брой мнения : 93

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:34 am

Усмихнах се на Бони
- Няма проблем. И нямаше нужда да ми казвате. - Дръпнах дръжката на куфара и отворих вратата.
- Добре ще те чакам отпред. - казах и се усмихнах отново като излизах от хола предърпвайки куфара след мен.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:36 am

-Ъъ линейка.Кой я повика-повдигнах вежда.По едно време се засмях като се сетих за историята.
-Мале какво е ставало.Мерси Джен-отново я прегърнах
-Да знаете,че не винаги сме пребидти-отнов осе засмях ,но не беше смешно.Закашлях се тъйкато не бях дишала доста време и поех доста голяма глътка въздух.
-Та..попринцип къщата е безопасна,но Джес лежеше на пода ,а после я нямаше и дълга история и аз непомня вече-Огледах хола.Имаше кръв.Трябваше да почистим.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:38 am

- И сега какво? Ще седим да скучаем? Та за Бога в Париж сме. Тук има толкова много неща за разглеждане. Хайде да излезем някъде. Не ми се седи затворена тук. Пък особено след случилото се. А и съм без багаж... Куфарите ми са на летището. Трябва да си купя дрехи! - ги подканих като намерих доста причини за да излезем
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:43 am

- Ами аз отивам в градината.Обещах да чакам Аш там - усмихнах им се.
- Мисля , че довечера трябва да почистим - огледах кървавия под.
- Е аз ще тръгвам.До скорор момичета.
След това се насочих към градината.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:53 am

-Хайде и ние да тръгваме.-казах и погледнах Джен.
-Ти върви се облечи,а аз ще те чакам в градината-прегърнях я.
-Ако имаш нужда от мен викай.-тръгнах към вратата и излезнах в двора.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:14 am

С Аш решихме да се приберем пеш като през цялото време се държахме за ръце.Вървяхме бавно сякаш разполагахме с цялото врмее на света , което си беше вярно донякъде.Наслаждавахме се на улиците и на песните на уличните музиканти.Беше толкова романтично.Той ми отвори вратат акато истински джентълмен , при което се изкикотих.Седнахме на дивана като пуснахме телевизора на произволен канал.Прегърнах го и го целунах нежно.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:19 am

Седяхме така прегърнати на дивана и гледахме някакъв стар филм. Беше точно като по филмите само дето ни липсваха пуканки. Усмихнах и се и я целунах продължително. Чуството беше...незаменимо и това много ми харесваше. Не исках да я пусна.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:27 am

- Това означава ли , че сме гаджета - попитах го с риск да разваля хубавия момент , но исках да съм наясно.Притеснено го погледнах , чакайки отговора.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:29 am

Усмихнах и се и отговорих:
- Ако ти искаш... - отново се усмихнах я целунах сякаш след това изречеие имаше риск да я загубя и единственото нещо което можеше да я разубеди беше целувката ми.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:35 am

Отвърнах на целувката му.
- Разбира се че искам - целунах о на свой ред , но тази целувка беше по-продължителна от предишните.
- Дне беше най-хубавия ден в живота ми.
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:37 am

- Моят също ! - усмихнах се и я притиснах по силно към мен, но не чак толкова,за да и причиня болка. Згушихме се и се загледахме в стария филм.
Ема Девал

Ема Девал

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:45 am

Неусетно заспах в прегръдките му...Тропването на входната врата ме събуди.Леко отворих и видях , че съм заспала върху Аш.Изчервих се , но отново се облегнах на гърдите му.Той дишаше равномерно и изглеждаше толкова спокоен.Надявах се да не съм гои събудила.Затворих клепачите си и отново потънах в сладък сън...
Ашърт Ланд

Ашърт Ланд

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 11:49 am

Събудих се наеочаквано.Боже как можахме да заспим на дивана. Връта вече започна да ме заболява, а това не беше добре. Опитах се да стана без да събудя Ема. Оставих я да легне на дивана. Ами сега? Ще я кача горе в моята стая да поспи. С тези думи аз вдигнах леко. Тя отвори леко очи колкото да види какво става.
- Шшш...спокойно,спи. - казах тихо аз и тръгнах да изкачвам стълбите.
Джен Джейсън
Admin
Джен Джейсън

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeПет Апр 29, 2011 4:35 am

Влязох в хола. Беше толкова тихо. Качих се до стаята на Бони и почуках на вратата но никoй не отвори. После се качих и до стаята на Алекс. Той също не отвори. Сигурно бяха още на реката. Тръгнах към стаята си...
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 3:47 am

С Алекс и малката стигнахме вилата.Аз я носех,а тя постояно искаше да си играе.Милия Алекс носеще играчките,леглото,купичките и каишката и.Отключих вратата и я държах докато мине.След това я затворих.Той остави нещата и взе малката от мен.Метнах ключовете на едно шкафче и извиках
-Има ли някой-но никой не ми отговои само Алекс ми направи забележка да не викам силно,че ще изплаша кучето.Седнах до него на дивана и го целунах по бузата.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

Брой мнения : 140

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 3:57 am

Влязохме в хола, Бони ми задържа вратата, за да вляза с всичките тези покупки. Оставих всички неща на пода и взех малката от ръцете на Бони. Седнахме на дивана и Бони ме целуна по бузата. Аз й се усмихнах и също я целунах, но по устата.
- Трябва да измислим име.. - казах и погалих кученцето, а след това погледнах Бони.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:03 am

-Да прав си..какво име предлагаш-попитах го.
-Аз предлагам Сара,Кари,Кора-засмях се...ако почнех да давам имената всичките кито ми харесат щях да ги казвам до утре.Погалих малката и поставих глават си на рамото на Алекс.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:05 am

- Сара е хубаво име.. - казах и се усмихнах.
- Кари също не е зле, но Кора май няма да му отива..
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:10 am

-Прав си.Какво ще кажеш за Бела-попитах го и повдигнах вежда
-Или пък Рая може и Женева,но немисял,че ще и отива,но ако държим ще е Сара-погледите ни се срещнаха..не ми казвай,че пак само ще се гледмае..боже!Той посегна ръка да погали мъничето както и аз.Докоснахме си ръце...хах все едно сме в някакъв сеирал.Относо поставих глава на рамото му.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:33 am

- Ами не знам..ти избери. Винаги съм мразел да избирам между няколко неща, не възможно е да избера само едно - казах и се засмях.
Бони Морган

Бони Морган

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:39 am

-Ами ..мисля,че Бела..ще и отива.Съгласен ли си?А и в коя стая ще спи-попитах го и го докато галех малката.Бела наистина щеше да и отива според мен.Дано се съгласи на това име.Тя беше легнала в скута му..Ах аз исках да се наместя там.Засмях се на ум и чаках отговора му.
Алекс Сайръс

Алекс Сайръс

ПисанеЗаглавие: Re: Χолът, мястото в което админите се отпускат...   Χолът, мястото в което админите се отпускат... - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:41 am

- Бела..хм..отива й - казах и се усмихнах.
- Ако искаш тази нощ може да спи при теб, другата при мен..пък може някога и тримата в една стая - казах и погледнах перверзно, а след това се засмях.

Χолът, мястото в което админите се отпускат...
Върнете се в началото 
Страница 4 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Тук админите записват героите си

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Paris - RPG :: Къщи :: Вилата-
Идете на: