Paris - RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paris - RPG

Добре дошли в Париж!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Latest topics
» Къщата на Николас Пейн
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeЧет Окт 06, 2011 3:29 am by Николас Пейн

» Тук записвате работещите си герои
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 1:05 am by Франческа Дю Бери

» Къщата на Джесика Уд
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeПет Юли 08, 2011 1:44 am by Николас Пейн

» Бар "Mirage"
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeЧет Юли 07, 2011 2:25 am by Джесика Уд

» Бар "History"
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 10:10 am by Вероника Уолдорф

» Студио за татуировки
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeПет Юни 24, 2011 1:59 pm by Николас Пейн

» Парка с дърветата
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 2:06 pm by Джесика Уд

» Магазин H&M
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeЧет Юни 16, 2011 1:23 pm by Джесика Уд

» Магазин "Bershka"
Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:35 pm by Джесика Уд

Нашите приятели
Къщата на Николас Пейн - Page 8 3399854d Къщата на Николас Пейн - Page 8 2378429t Къщата на Николас Пейн - Page 8 3393505g Къщата на Николас Пейн - Page 8 3229252Q Къщата на Николас Пейн - Page 8 3429734T Къщата на Николас Пейн - Page 8 Wienrpg Къщата на Николас Пейн - Page 8 Ea58ec93058a4818

Къщата на Николас Пейн

Go down 
4 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
АвторСъобщение
Николас Пейн

Николас Пейн

Брой мнения : 343

Къщата на Николас Пейн - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 1:37 pm

- Казах ти...не искам да те слушам. Не ме интерасува защо беше с него, ясно ли е? Не искам да разбирам нищо, остави ме в неведение, много по-добре ще се чувствам.
Редувах цигарата и бутилката с водка и погледа ми игреаше по стаята, но дори и за секунда не се спря на Джесика.
- Аз съм виновен...добре. Аз съм ужасният идиот, който те оставя сама на пейката...ясно. Разбрах те!
Станах от леглото и изпънах тялото си лениво, няколко кости изпукаха и тръгнах към огледалото. Видях напредгнатата си физиономия и забелязах, че дори и малките мускулчета по тялото ми бяха се напрегнали от напрежението, което блуждаеше в стаята ми. Обърнах се към Джес и когато тръгнах към нея се сетих, че съм почти гол. Набързо нахлузих една блуза и къси панталони и отното се върнах на метър от Джесика.
- Обичаше ме, преди случката с Пол...А обичаш ли ме сега? Все още ли любовта ти е толкова силна към мен.
Погледа ми беше като на истински мъртвец, а гласът ми сух и остър и все пак въпреки това си личеше колко много болка имаше в мен в този момент.
Върнете се в началото Go down
Джесика Уд

Джесика Уд

Брой мнения : 451

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 1:54 pm

-не съм казала че ти си виновен.-поправих го бързо аз и отлепих тялото си от стената на която се бях подпряла.Преглътнах тежко, когато видях че се приближава, а след думите ми на лицето ми се появи горчива усмивка.
- Обичаше ме, преди случката с Пол...А обичаш ли ме сега? Все още ли любовта ти е толкова силна към мен?
-Да!-баз никакви колебание отсякох аз и направих още една крачка.Вече поччти нищо не делеше телата ни и имах чувството, че всеки момент ще се хвърля на врата му.ръцете ми бавно се качиха по раменете му и го погледнах в очите.
-Обичах те, обичам те и ще те обичам.-казах аз и очите ми отново се насълзиха, сега обаче не мислех да плача.
-Ти си единсвения който някога съм обичала Ник, добре го знаеш.-прехапах устни и сега не сдържах сълзите си и те потекоха бавно надолу.Ръцете ми се дръпнаха от него и аз бързо се отдръпнах като се завъртях с гръб.не исках да се показвам като някоя лигла, но в момента просто не исках да показвам че бях слаба.Той знаеше какво изпитвах към него, защо сега го подлагаше на кръстосан разпит за да се увери в достоверността му.това с Пол бе просто секс.имах нужда от нечия подкрепа и когато Пол се довлече нямах голям избор.И все пак го направих, наали...
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 2:08 pm

Раната в мен туптеше бясно в гърдите ми, поех си дълбоко дъх и Джесика се обърна с гръп към мен.
- Какво ми става когато съм около теб? Как така добре ми влезна под кожата ми? Как?! Как?!
Хванах двете й ръце и пръстите ми се плъзнаха нагоре чак до рамената й. Вече не можех да дишам без да я усещам около мен, една сълза се спусна по лявата ми страна и притиснах Джес към стената.
- Как по дяволите...как го правиш Джес?!
Устните ми се плъзнаха по врата й, но вътрешно се разкъсвах. От една страна не можех да не я докосвам, но от друга не можех да приема факта, че беше с Пол...и то точно Пол.
- Искам те само за мен. Само моя...единствено аз да те карам да изтръпваш от удоволствие...само аз Джес...
Не спирах да целувам врата й, а ръцете ми се спуснаха по нежно по бедрата й.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 2:27 pm

Сълзите ми се спуснаха надолу без дори да им обръщам внимание и усмивка се появи на лицето ми.сега не бе от арогантните и надменни, а истинска, от онези които бяха наистина породени от щастие.
Ръцете ми се увиха около тялото му, притискайки го към моето още по силно.не можех да го пусна, не и сега.Чувствах се на сигурно място и забравях всички и всико останало когато бях в обятията му.устните ми анмериха неговите и целувката ни продължи доста дълго.Накрая отлепих устни от неговите и отново го стиснах силно, като зарових глава в гърдите му.Няколко сълзи се търкулнаха по лицето ми, но сега бяха от щастие.
исках само и единствено да ми прости и въобщв да забравим за всичко станало у нас.
-Обичам те Ник и ще бъда само твоя.за мен ти винаги ще бъдеш единсвения, без значение какво става.-казах аз бавно и преглътнах тежко, все още по лицето ми имаше следи от сълзи, но сега вече не се притеснявах от тях.исках да бъда плътно до него и повече да не го пускам.Заклевах се, че повече няма да правя подобни неща и щях наистина да бъда вярна на Ник.Просто той беше в сърцето и ума ми, а вечеи единствения в леглото.За мен вече съществуваше само той!
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 3:07 pm

Беше ми толкова добре с нея...да бъде в прегръдките ми, единствено в мойте. Бях толкова затънал до уши в любовта си към Джесика, че дори можех да й простя изневярата толкова ленсо и бързо. След поредната сладка целувка се отделихме един от друг и леко се намръщих когато трябваше да махна тениската и панталоните, оставайки само по боксерки. Подадох една моя тениска на Джес и й помогнах да съблече нейните ненужни дрехи. Моята блуза й стигаше до средата на бедрото на Джесика, а самата тя беше изключително секси. Положих я на леглото и нежно ръцете ми минаха по въпросните бедра.
- Никога не ме слушай като ти кажа, че не искам да се виждаме...обичам те! Обичам те повече от всичко!
Дарих я с няколко нежни ласки и отпуснах тялото си на леглото до нея. Прегърнах е силно и се сгуших в прекрасното й тяло.
- Лека нощ, красавице!
Прошепнах аз тихо и след малко картината пред мен се смени и отново бяхме аз и Джесика в един прекрасен паралелен свят, изпълнен с щастие и смях.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 10:20 pm

Вече е првегръдките му, бях спокойна и бавно се отпуснах до него.гърба ми бе долепен до тялото му и ръката ми придърпа неговата, поставяйки я на корема, а после и по нагоре.Стиснах я силно, но не толкова че да боли, просто исках да съм сигурна, че няма да стане без да разбера.исках да бъде до мен винаги и повече никога да не се отделяме.
Сега случката с Пол ми се струваше толлкова гнусна и глуапава, че ми се повдигаше.пръстите ми се оплетоха в неговите и бавно се унесох в съня си.
Отново си припомнях всичко което Ник бе направил за мен...а после се появява и образа на Пол.Защо наранявах Ник толкова, защо го подлагах на всичко това?!Последните случки станаха именно по моя вина, а сега пак бях излезнала от ситуацията невредима.защо всички последствия се лепяха именно на Ник?защо той обираше всичкото страдание и просто сваляше товара от плещите ми за да го носи той?не бе честно!Не ечестно!Не искам да се жертва за мен, не го заслужавам!Нямаше нужда да дърпа всичко от гърба ми, не бях сигурна дали неговия ще се справи с носенето на двеойно по-тежко бреме...Исках да ми го върне, да не ми е толкова лесно.Отново да осъзная, че въпреки щастието не трябва да забравям какво ми беше и навярно ще ми бъде.
Отворих очи и бързо се завъртях към Ник, но на негово място нямаше познатата му физиономия.разтърках очи, но онзи шибан образ не се махаше.Лицето на Пол, потънало в сън.Бавно пристъпих напред и сложих ръце на очите си, след момент ги махнах.Сега бе Ник, човекът който исках да видя, този който накара усмивката ми да се появи отново на лицето ми и го дарих с нежна целувка, докато той гледаше объркано реакцията ми...
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeВто Юни 14, 2011 11:45 pm

Отворих очите си и при вида на момичето в прегръдките ми, малка усмивка се появи на лицето ми. Придърпах я още по-близо към мен, ако това беше възможно изобщо и се загледах в красивото й лице. През него минаха няколко различни емоции, но накрая когато ме видя ми се усмихна. Устните ни се докоснаха в нежна целувка, ръката ми мина през лицето й и се задържа там дори и след края на целувката.
- Добро утро, красавице...Добре ли си?
Лицето ми стана загрижено, а погледа мил и топъл. Трябваше да забравя миналата вечер, просто една грешка, която нямаше да се повтори. Щях да бъда перфектният партньор за Джесика и никога нямаше да поиска да ме замени. Бях способен да спчеля сърцето й завинаги и трябваше да успея. Ръката ми се спусна по продължението на тялото на Джесика, стигна до голото й дупе, с пръст се разходих по ръба на бикините й и отово се върна на кръста й.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 12:03 am

усмихнах се а, очите ми изричаха думите "Обичам те!" милиони пъти само за него.притиснах се към него и усетих топлината, с която тялото му даряваше моето и знаех, че това не е само физически.Усещах го по на дълбоко и не исках чувството да спира.Не бих допуснала да го изгубя за нищо на света и повече никога нямаше да рискувам да изпусна ръката му.Щях да се вкопча здраво в нея, без да ми пука кой ме дърпа далеч от него, аз пак щях да се държа.
-добро утро и на теб.-целунах го нежно и дълго и когато отдръпнах устните си изпитах нуждата отново да ги долепя до неговите.
-Как да не съм добре, когато ти си аноколо.-казах аз и бавно прокарах ръката си гърба му.другата започна да рисува линийки по гърдите му и когато отново го погледнах му се усмихнах и дарих с нежни и малки целувчици местата на които до преди момент шареха пръстите ми...
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 12:17 am

- Никога няма да се отделя от теб, разбираш ли? Дори и да ме гониш, някой ден, аз винаги ще съм до теб. Обичам те! Моля те разбери ме...това не е игра, твърде сериозно е...поне за мен.
Думите ми бяха придружени с леки движения по тялото й и съдейки по ускореният пулс на Джесика, тя се вълнуваше прекалено много. Започна да казва нещо, но устните й бяха заети в игра с мойте. Дръпнах е леко и с много незначително движение, тя се настани върху мен. С нея се чувствах някак си...чист. Можех да забравя всички гадни проблеми...тя е дозата дрога, която ми беше нужна да продължавам да живея.
- Искам те...искам да бъдеш моята Джесика,,,
Не преставах да я целувам и мислех, че не мога да спра дори, Ръцете ми шареха по тялото й и се спираха на различни части. Всичко в мен крещеше "Обичам те! Обичам те! Обичам те!", можех да й го повтарям непрекъснато, но се страхувах, че мога да прекаля с всички тези чувства.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 12:30 am

Вече върху него, лека усмивка се покатери по лицето ми и за момент се задържа там, но целувките ми не й позволиха да бъде видяна.Обсипвайки брата му с малки и нежни целувчици, шепнех почти доловимо:
-Не искам да ме оставяш никога.И аз те обичам.Обичам те повече от себе си не искам никога повече да се разделяме.Обещай ми, че няма.
Бавно се изправих, така че да виждам прекрасното му лице и прокарах бавно птъсти по гърдите му, като се усмихнах невинно.Исках го само за себе си и нямаше да го пусна повече никога.Любовта ми бе прекалено силна, че да се откажа някога от нея.Сега просто исках да бъда до него.Да бъда с него и да бъда в него.
Отново впих устни в неговите и езика ми за пореден път се заигра с неговия, премествайки играта си по врата му, а по-късно и по гърдите му, захапвайки леко зърната му.Имах чувството че не бих могла да живея без него.Не знаех какво щях да направя ако не бе пожелал да ме изслуша, но определено нямаше да е нещо хубаво...
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 12:59 am

Бързо свалих тениската й и се настаних върху нея. Езикът ми се спусна по гърдите й, а ръцете ми махнаха и последната пречка-бикините. Реших да сменя обстановката и станах от леглото пъргаво. Видях как ме погледна объркано, но след няколко минути я поех на ръце и я занесох в банята, като я поставих във ваната. Пуснах водата и бързо тя се напълни с приятно топла вода. Запалих няколко ароматизирани свещи около нас и аз влезнах при Джес. С леки дижения махнах пяната от гърдите й и с леки закачки с устни, език и зъби минах от там, изкачвайки се към устните й. В момента в който допряхме устните си, ръката ми се плъзна по нея и се спря на интимните й части. Движенията ми бяха бавни, а докосванията изключително леки. Никога не съм бил талкова нежен с някое момиче и никога не съм се влюбвал толкова дълбоко в нея.
- Докъто ме искаш...винаги ще съм твои...моето сърце е в твоите ръце...можеш да го правиш каквото си поискаш...
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 1:15 am

Докосванията му ме караха да настръхвам и цялата тази нежност с която ме обсипваше ме караше да искам още и още.Обичах всяко едно нещо което оравеше с тялото ми и винаги бях готова да ввикам с пълно гърло от удоволствие.Ръцете му се заиграха с интимните ми части и леки стонове се разнесоха из помещението.бавно започнах да движа тялото си, правейки кръгови движения и скоро аз съшо се заиграх с неговите интимни части.придърпах го още повече към себе си и ръцете ми започнаха да даряват с ласки члана му, докато устните ми се впиваха в неговите.
-Повече никога няма да те наранявам.-прошепнах аз в ухото му, след като отлепих устни от неговите.-никога повече...
Повторих аз и леко захапах ухото му, като се засмях и продължих да целувам врата му.Ръцете ми бавно се покатериха по гърба му и сега шареха по него, дарявайки го с ласки.Обичах го толкова много, че се страхувах да не го нараня само с докосванията си.исках повее никога да не чувства болка, нито заради мен, нито заради друг...
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 1:28 am

Всяка нейна ласка ме възбуждаше все повече и повече. Предърпах я към себе си и малко по-грубо от досегашните ми движения, проникнах в нея. Забавих темпото и вече много по внимателно и бавно започнах да влизам и излизам от нея. Едната ми ръка се спусна по нея и заби пръсти в дупето й, като го предържаше. Исках да се наслади на всяко едно движение и в същото време да не се напряга изобщо. Направих така, че тя се държеше на ръцете ми, а гърба на Джесика беше опрян в страната на ваната. Усните ми шареха по нея и накрая се спряха на гърдите й, всяка една от тях бе дарена с нежни целувки и накрая засмуках едното й зърно. Усетих как ръцете й се впиха в косата ми и спрях виковете й с поредната целувка. Езика ми се впусна в палава игра с нейния и след няколко минути не можех да сдържам цялото това удоволствие, няколко стона се измъкнаха от устните ми, но огласиха само устата на Джесика, от където нямах намерение да се отделям.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 1:42 am

Проникна в мен малко по-грубо от предишните му движения и извиках от удоволствие.исках никога да не спира...
започна да се движи в мен и тялото ми също започна да го следва, придържано от ръцете му.извивах се под него и не можех да срваня удоволствието с нищо друго.Имах нужда от него, от Ник и от леските му.Имах нуждата да знам че е до мен.сега не бих предпочела нищо друго освен Ник и в момента дори бях забравила всичко свързано с Пол вчера вечер.имах нужда смао и единсвено от Ник и всичко друго просто бе ненужно.Той бе моят въздух и без него не си мислех как мога да живея.Не бих понесла ако това бе поредната игра, но сега бях повече от сигурна че не е.Това бе истинския Ник и истинскатаа джес.нямаше повече маски, игрички или каквото и да е.сега бяхме онези дълбоко скрити в себе си хора, който най-накрая излязоха на повърхността.
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 2:02 am

Забързвах темпото с всеки тласък, стоновете ни, започваха да изразяват несравнимото удоволствие, което изпитвахме. Не знам колко бяхме продължавали с всичко това, но когато приключихме и двамата дишахме тежко, а телата ни отново бяха едно до друго. Излезнах от ваната и подадох ръка към Джесика, за да й помогна. Притиснах я към стената леко и с кърпата, започнах да я подсушавам, а устните ми минаваха по всеки сантиметър от нея.
- Невероятна си...
Дръпнах се от нея и се усмихнах доволно. Хванах я за ръката и вплех пръсти в нейните, като тръгнах обратно към спалнята.
- Днес ще ходиш ли в университета?
Отворих гардероба и изкарах боксерки от там. Седнах на леглото и Джес седна в скута ми. Последваха няколко целувки и аз не можехд да й се наситя...беше толкова удивителна...
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:12 am

Попита ме дали ще ходя до университета, но сега не ми бе до това.исках да съм с него възможно най-много време и реших просто да го направя.
-Не, днес нямам часове.-излъгах аз и го целунах за да прикрия лъжата сии.Знаех, че би настоял да отида и за да спестя цялото обеждаване че не ми е нужно да ходя, реших просто да прикрия истината.Не че ми харесваше да го лъжа, но просто това бе нещо незначително и сега нямаше нужда от задълбаването му.
-нека прекараме деня заедно, какво ще кажеш?-попитах аз след като отделих устни от неговите и станах за да събера дрехите си и да ги облека.
-Няма да е зле другият път да си оставя някакви чисти дрехи.-измрънках аз докато се навеждах за полата си.тогава изведнъж осъзнах какво искам от него, наистина ли исках да му кажа, че искам да ми направи място за няколко чифта дрехи?Не бях мислила, че някога ще стиган до тази фаза, но след като знам колко много го обичам, вече всичкият този път не ме се струва толкова плашещ.
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:28 am

След като каза това за дрехите си, първоначално се стъписах за момент, но на следващия всичко беше добре. Ние бяхма заедно и нямаше нищо чудно, че иска да остави нейни дрехи тук...нали?! Да, разбира се, че беше нормално.
- Дам...няма да е зле....какво ще кажеш да излезнем на пазар?
Усмихнах й се и също станах от леглото, като започнах да се обличам с дрехите, които изкарах от гардероба си. Вгледах се в него и започнах да мисля, колко място трябва да й оставя...Както и да е, по-късно щях да помисля над този "сложен" въпрос. Обърнах се към Джес и усмивката не слизаше от лицето ми...не можех да повярвам, че стигнахме до тук, преди ме беше страх дори да си помисля, че я обичам, а сега не можех да спра да го повтарям.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСря Юни 15, 2011 10:37 am

когато ми спомена за пазара се изсмях и едва спрях да се кикотя легнала на леглото.беше ми смешна картинката, двамата с него да пазаруваме и аз да го изнервям с всички варианти, който измислям, а накрая не взимам нищо.Винаги съм си мислила, че не би му било приятно да се мъкне с мен пазарувайки, но явно нямаше против това "мъчение".
Смяхът спря и бавно се иправих от леглото.
-Сигурен ли си, че искаш да пазаруваме заедно?-лек кикот и след момент се намирах плътно долепила тяло до неговото.
-за мен всяка минутка прекарана с теб е несравнимо удоволствие.-прошепнах в ухото му аз и бързо впих устни в неговите.След около минутка отлепих устните си от неговите, исакйки още и се дръпнах за да се приготвя.
След около 15 минутки и двамата бяхме готови и излязохме от стаята, като аз търчах радостна напред, поглеждайки често назад.дори от време на време вървях с гърба напред, само и само да виждам Ник.не исках да отделям погледа си от перфектното му тяло, дори за момент.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 11:35 am

Колата спря пред къщата на Ник и аз бързо се измъкнах от нея, като си откраднах няколко от целувките на Ник.Може би идеята за тройка с най-добрата му приятелка би ме притеснила на сутринта, сега мислех само как да я разсъблека.Хъм това прозвуча малко странно, но след като стигнахме до входната врата не ми бе толкова нелепо.Ник отключваше вратата, а аз придърпах тялото на Рони към своето и усетих как опирам гърба си в стената.Устните ми намериха нейните за секунди, а ръцете ми зашариха по тялото й, когато усетих, че Ник вече отваря вратата.Отпуснах хватката си и бавно и с малко залитания влезнахме в къщата настанявайки се в хола.
Мисля че можех да побера още малко алкохол в себе си и когато седнах на дивана казах на Ник че искам още, но той май бе малко зает...с Рони...Станах и сама донесох няколко бутилки и три чаши и започнах да наливам в тях каквото ми паднеше.
Вероника Уолдорф

Вероника Уолдорф

Брой мнения : 72

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 11:54 am

Слязохме от колата, а с Джесика се целунахме още веднъж, но този път по-грубо и по-страстно. Ник отвори вратата и влязохме вътре. Докато Джес тръгваше към кухнята Ник ме пирдърпва в пергърдките си и започва да ме целува. Свали едната презрамка на роклята ми, но аз се отдръпнах и се засмях.
- Не толкова бързо каубой..
Засмях се аз и се обърнах като погледнах към Джес. Тя сипваше алкохол в чашите. Взех една чаша и я изпих на екс. Дали ще преживея пак да съм с Ник и той пак да ме отхвърли? Да готова съм на това само още веднъж да бъда с него, но този път трябваше да си го заслужи. Загледах се в Джесика и чак сега забелязах колко голямо беше деколтето и. Отидох до нея и я целунах по врата, а тя направи знак на Ник да дойде при нас.
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 12:04 pm

Влезнахме в къщата и Джесика тръгна да налива алкохол в чашите, докъто аз започнах да събличам Рони...или поне опитах да я оттърва от роклята й.
- Не толкова бързо каубой..
Каза ми тя, когато махнах едната презрамка. Приближи се към Джесика и започна да я целува.
Мамка му...никога не бях виждал Вероника в тази "светлина"...винаги беше срамежливото момиче, а сега...а сега просто беше адски секси.
Усмихнах се перверзно и станах от дивана като се приближих към момичетата. Докъто Рони целуваше врата й гърдите на Джес, аз започнах да я целувам жадно, все едно за първи път я докосвам. След малко спрях и предърпах Вероника към мен, ръката ми се спусна по нея и се спря на дупето й, където се впи силно. Усмихханх се палаво и я целунах страстно и без никаква следа от нежност.
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 12:23 pm

След като Ник отдръпна Вероника от мен, аз минах встрани, отпивайки от чашата си, докато ги гледах.изглеждаха адски секси, като премахнем факта, че до преди няколко часа го исках само за себе си, но сега определено ми се стори приемливо да го деля с нея...
Бавно се приближих към тях, като отдръпнах Ник от пътя си и отново започнах да целувам Рони, като пръстите ми се заиграха с косата й и бавно се преместиха на презрамките й.исках да махна тази рокля и езика ми бавно се премести на рамото й, а след малко захапах леко плата, смъквайки го надолу.Погледа ми намери нейния и ръцете ми се спуснаха от хълбоците й, към дупето.Впих пръстите си в него и преместих зъбите си и на другата презрамка...
Вероника Уолдорф

Вероника Уолдорф

Брой мнения : 72

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeСъб Юли 02, 2011 11:59 pm

Джесика махна Ник от пътя си и дойде към мен. Когато сложи ръцете си върху тялото ми цялата настръхнах усещах как възбудата в мен надделява. Започна да съблича роклята ми и този път нямах нищо против. Ръцето и се смъкнаха от хълбоците към дупето ми. Забелязах как Ник ни гледа с наслада, сякаш гледаше някой филм. Джесика смъкна роклята ми надолу и останах само по бельо. Дарих я с още една страстна целувка и отидох при Ник.
- Ти няма ли да се включиш в играта?
Прошепнах в ухото му е след това започнах да разкопчавам ризата му. Чудех се Джесика какво мислеше в този момент. Със сигурност не ревнуваше даже предполагам, че и беше забавно.
Николас Пейн

Николас Пейн

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 3:18 am

Наблюдавах всяко едно движение на Джесика и Вероника, било то малко и незначително дори...Двете заедно наистина бяха неустоими, но аз си кротувах и не им се бърках в закачките.
- Ти няма ли да се включиш в играта?-попита ме Рони след малко, като се приближи към мен.
- Мне...мисля да ви оставя...достатъчно се забавлявате сами...
Засмях се иронично и погледнах Рони в очите. Приближих се по-близо до нея и вплетох устни в нейните. Наравих същото с Джес, взех бутилката уииски. Усмихнах се арогантно на двете момичета и им помахах...след което тръгнах към стълбите и започнах да ги изкачвам една по една...
Джесика Уд

Джесика Уд

ПисанеЗаглавие: Re: Къщата на Николас Пейн   Къщата на Николас Пейн - Page 8 Icon_minitimeНед Юли 03, 2011 3:58 am

Ник тръгна на някъде, оставяйки ни двете сами, но сега това не ми пречеше.Може би имахме малко странен начин за топене на ледовете, но определено беше горещ.без да чакам покана или каквото и да е, отново се озовах долепила тяло до това на Рони и бавно и съвсем леко минавах напред, бутайки я към дивана.накрая се озовах върху нея, здраво притиснала таза си към корема й.устните ми намериха нейните и бавно заслизаха надолу към гърдите й.Все още бе със сутиена си, но може би щях да го оставя за по късно.Ръцете ми минаха на долу, спирайки се между краката й, леко галейки я.

Къщата на Николас Пейн
Върнете се в началото 
Страница 8 от 11Иди на страница : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Къщата на Джесика Уд
» Къщата на Елизабет
» Къщата на Майкъл Стюарт

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Paris - RPG :: Къщи :: Къщите на работещите граждани-
Идете на: